Acțiuni ale polițiștilor rutieri și Polițiilor orășenești din Făurei, Ianca și Însurăței

În cursul zilei de luni, 24 ianuarie a.c., poliţiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier și Polițiilor Orășenești Făurei, Ianca și Însurăței au desfășurat o acțiune, pe raza județul Brăila, pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării regimului de viteză și a consumului de alcool.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 113 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 6 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 68.150 de lei.

Dintre sancțiunile aplicate pe linie rutieră, 65 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 46 pentru alte abateri.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 12 permise de conducere, dintre care 2 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 8 pentru alte abateri și au ridicat 1 certificat de înmatriculare.

Exit mobile version