Actualitate

Acțiuni ale forțelor de ordine pentru prevenirea și combaterea răspândiri COVID-19

Acțiuni ale forțelor de ordine pentru prevenirea și combaterea răspândiri COVID-19

În cursul zilei de ieri, polițiștii brăileni au acționat în sistem integrat alături de jandarmi, polițiști de frontieră, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate 215 misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. 

S-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor de deplasare în cazul a 830 de persoane și au fost supuse controalelor 66 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 320.000 de lei.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 98 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militară nr. 3/2020 și una pentru încălcarea măsurii izolării la domiciliu, persoana în cauză fiind sancționată contravențional cu amendă, în valoare totală de 5.000 de lei și condusă într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile. 

Totodată, polițiștii brăileni au desfășurat și 4 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 282 de persoane și oprite în trafic și verificate 205 autovehicule, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 46.000 de lei.   

De asemenea, în perioada 01 – 03 mai, au fost executate 550 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor de deplasare în cazul a 2.775 de persoane și au fost supuse controalelor 89 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității. În urma activităților desfășurate, au fost întocmite două dosare penale pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals și au fost aplicate 594 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000.000 de lei.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 500 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militară nr. 3/2020.În plus, polițiștii brăileni au desfășurat și 28 de acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 4.493 de persoane, oprite în trafic și verificate peste 3.000 de autovehicule.

Totodată, aceștia au constatat 490 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 900.000 de lei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •