Accident mortal pe șoseaua de Centură a Brăilei

În această dimineață, în jurul orei 6.00, pe șoseaua de Centură a Brăilei s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat de 54 de ani. Se pare că bărbatul ar fi fostul fotbalist de la Dacia Unirea Brăila, Nicușor Jica, care se întorcea de la muncă, din tura de noapte.

În această dimineață, în jurul orei 06:00, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Brăila, în timp ce conducea autoturismul pe Șoseaua de Centură a Municipiului Brăila, între Șoseaua Focșani și Șoseaua Baldovinești, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară ce se deplasa din sensul opus.

În urma impactului, primul autoturism a intrat în coliziune frontală și cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, ce era condus tot din sensul opus de mers. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu decesul șoferului în vârstă de 54 de ani.

Ceilalți conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul a fost blocat în zonă pentru aproximativ 3 ore, fiind dirijat de polițiști pe rutele ocolitoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Exit mobile version