Silviu Mares 10 august 2020

Astăzi dimineața, în jurul orei 9.00, pe șoseaua de centura, între șoseaua Baldovinesti și șoseaua Focșani, a avut loc un accident soldat cu 3 victime.

In aceasta dimineata, la ora 08:45, o femeie, de 40 de ani, din judetul Iași, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B, din directia Baldovinesti catre Braila, s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, iar pentru a evita impactul cu un autovehicul care circula pe sensul opus de mers, a revenit brusc pe sensul său de mers, a pierdut controlul asupra vehiculului si a lovit un stalp metalic, rasturnandu-se. La fata locului s-au deplasat doua ambulanțe SMURD, o autospecială și un echipaj de descarcerare de la ISU Dunărea Brăila. Nu a fost nevoie de descarcerare.

In urma impactului a rezultat vătămarea corporală a soferitei si a doi minori, în vârstă de 12 si 14 ani, acestia fiind transportati la spital in vederea acordării de ingrijiri medicale.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Autoturismul a fost ridicat și transportat cu platforma.

Comentarii