Accident cu victime, la Bărăganul

Astăzi, 25 august a.c., în jurul orei 14:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DE 584, în localitatea Bărăganul ar fi avut loc un accident rutier.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Poliției Orașului Însurăței s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din județul Ialomița, în timp ce conducea un autocamion pe DE 584 în localitatea Bărăganul, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare și a lovit autoturismul aflat în fața sa, ce se deplasa cu viteză redusă în coloana formată la trecerea la nivel cu calea ferată, precum și un alt autovehicul ce se afla oprit pe partea dreapta a sensului de mers.

Din impact, autoturismul a fost proiectat în autoturismul aflat în fața sa, iar acesta la rândul sau într-un autocamion.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autocamionului în vârstă de 51 de ani, a șoferului autovehicului aflat oprit, respectiv un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Galați și a unei femei, în vârstă de 58 de ani, pasageră în primul autoturism lovit de autocamion, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toți cei cinci șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version