Accident cu cinci victime între Baldovinești și Șendreni

Accident cu cinci victime între Baldovinești și Șendreni

Accident cu cinci victime între Baldovinești și Șendreni

În această seara, în jurul orei 20.40, un autoturism Renault care circula pe DN 2B, dinspre Galați către Brăila, între localitățile Șendreni și Baldovinești, a intrat în depășirea unei coloane de Tiruri și, din cauza că nu a mai avut timp să revină pe banda sa de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volvo ce venea din sens opus.

Autoturismul Volvo a fost proiectat în parapetul de pe marginea drumului. Autoturismul Renault a ricoșat ulterior într-un autocar fără pasageri care venea tot din sensul opus.

Au fost transportați la spital șoferul vinovat de producerea accidentului, o pasageră din autoturismul condus de el, și 3 pasageri din a doua mașina. Șoferul vinovat și pasagera din autoturismul condus de el au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Ceilalți trei accidentați, din autoturismul Volvo au fost transportați la Spitalul Județean din Galați.

Din primele date, se pare că acestea nu au fost rănite grav. Traficul a fost blocat și circulația a fost deviată de polițiștii pe rute ocolitoare.

În caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version