Accident cu 5 victime între Bărăganu și Însurăței

În această dimineață, la ora 6:00, pe DE 584, între localitățile Bărăganu și Însurăței, a avut loc un accident rutier cu 5 victime, în care au fost implicate două vehicule.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că o șoferiță, în vârstă de 39 de ani, din Iași, care a pierdut controlul autoturismului în timp ce se deplasa pe DE 584, dinspre Slobozia către Brăila, și a pătruns pe contrasens. Autoturismul condus de ieșeancă a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 60 de ani, din Focșani.

În urma accidentului au ajuns la spital 5 victime, șoferița, doi minori, de 1 an și jumătate și respectiv 9 ani, și două persoane de 63 și 65 de ani, toate din autoturismul condus de șoferița din Iași. Cele cinci persoane au fost prelute de ambulanțele de la SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi implicați în coliziune au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 în ambele cazuri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Timp de aproximativ două ore și jumătate s-a circulat alternativ pe un singur sens.

Exit mobile version