Accident cu 4 victime produs aseară, pe DN 2B

Aseară, în jurul orei 18.30, din cauza unui șofer grăbit, care nu a acordat prioritate unui alt autoturism ce venea din sens opus, s-a produs un accident rutier soldat cu patru autovehicule avariate și patru persoane transportate la spital.

Patru autovehicule au fost implicate într-un accident produs aseară pe DN 2B, în zona abatorului de păsări de la intrarea în orașul Ianca. În urma accidentului patru femei au ajuns în spital.

Un șofer în vârstă de 51 ani, din Ianca, care se deplasa cu autoturismul dinspre Ianca spre Brăila a efectuat un viraj la stânga, pe linia continuă și fără să se asigure, și nu a acordat prioritate unui alt autoturism, care circula din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna Mircea Vodă.

În urma impactului, mașina condusă de femeia de 31 de ani a fost proiectată într-un autocar parcat în afara părții carosabile, în care nu se aflau pasageri. Primul autoturism a acroșat și o a patra mașină, în partea din spate.

În urma accidentului au rezultate 4 victime, toate femei. Una dintre victime era pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani. Celelalte trei erau în mașina condusă de femeia de 31 de ani, șoferița și două pasagere. Toate cele patru victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila pentru a primi îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version