A sunat la poliție să reclame că este șicanat în trafic, dar s-a ales și el cu o amendă și cu permisul suspendat. Vezi de ce

Sâmbătă, 7 mai a.c., în jurul orei 15:10, polițiști din cadrul Biroului Secției 5 Poliție Rurală Viziru, au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112, de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Tichilești, cu pivire la faptul că este șicanat în trafic, pe raza comunei Viziru, de un alt autovehicul.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii au oprit în trafic autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 37 de ani și autovehiculul ce făcea obiectul sesizării, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Berteștii de Jos.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul bărbatului în vârstă de 37 de ani fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt șofer rezultatul a fost negativ.

Șoferul, în vârstă de 37 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1305 lei și a fost luată măsura complementară a reținerii permisului de conducere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 32 de ani, figurează radiat, acesta fiindu-i încredințat de către proprietarul autovehicului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Brașov.

Astfel, a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neîmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Exit mobile version