A murit antrenorul lotului național de Dirt Track

Petre Iancu, antrenorul lotului național de Dirt Track și al clubului CSTA București ne-a parasit vineri, 1 ianuarie, cu doar o zi înainte să împlinească 66 de ani.

Petre Iancu a alergat în a doua jumătate a anilor 70 la disciplinele Speedway și Viteză (clasa motocicletelor cu ataș). La Dirt Track a concurat pentru clubul Metalul București, iar la Viteză pentru clubul pe care urma să îl antreneze peste ani, clubul CSTA București.

Cariera lui Petre Iancu a avut însă în prim plan anii de antrenorat. După desființarea uzinei Faur București, Petre Iancu s-a îngrijit de mutarea secției de motociclism de la Asociația Sportivă Gică Voiculescu la CSTA București.

Petre Iancu a fost astfel antrenorul secției de Dirt Track a CSTA București în ultimii 15 ani, pentru ca din 2016 să devină antrenor de Lot Național al României la Dirt Track.

Petre Iancu era membru al Comisiei de Dirt Track a Federației Române de Motociclism și era probabil cel mai cunoscut și apreciat om al ultimilor ani pe traseul de Dirt Track de la Brăila.

Iancu a fost răpus de COVID-19, după ce fusese internat la Spitalul Clinic de Urgență București. Condițiile pandemice din aceste zile fac imposibilă participarea la înmormântare a celor care doresc să îi aducă un ultim omagiu, cu excepția familiei.

Dumnezeu să îl ierte!

Exit mobile version