A.C.S.P.D.F. „Special Friends” Brăila a organizat competiția „Fii Activ!”

Pentru a marca „Săptămâna Europeană a Sportului”, în cadrul campaniei #BeActive, A.C.S.P.D.F. „Special Friends” Brăila a organizat competiția „Fii Activ!”, sâmbătă 23 septembrie a.c., în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport Brăila, care a acordat sprijinul logistic, financiar și material. Evenimentul a fost susținut de Agenţia Naţională pentru Sport (filiala Brăila). Și de această dată ne-au fost alături elevi ai Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă (C.S.E.I.) Brăila, îndrumați de d-na prof. de educație fizică și sport Valerica Dumitru.

Pe Baza Sportivă a D.J.S. Brăila din Parcul Monument, participanții au concurat la probele sportive: aruncări la coșul de baschet, badminton și darts în cadrul acțiunii sportive.

Acest eveniment sportiv–recreativ are ca obiectiv promovarea sportului paralimpic și dezvoltarea abilităților sportive ale jucătorilor, mobilitatea și flexibilitatea, asigurate prin mișcare pentru sănătate. Mijlocirea în aer liber a sportului practicat de plăcere pentru formarea unui stil de viață sănătos, a avut drept scop și integrarea prin sport între elevi și persoane cu dizabilități brăilene, indiferent de categorie socială, profesie sau vârstă.

La aruncări la coșul de baschet, locul 1 a fost câștigat de Chirilă Lucian – Iulian (C.S.E.I. Brăila), acesta fiind urmat în clasament de Deleanu Alin – Ștefan (C.S.E.I. Brăila), iar locul 3 a fost adjudecat de Leocă Ștefan (A.C.S.P.D.F. „Special Friends” Brăila).

La badminton câștigătoare a fost Secielian Diana – Georgiana (Lic. Tehn. Edmond Nicolau Brăila), aceasta fiind urmată în clasament de Botez Vlad – Sergiu (Șc. Gen. ,,Ecaterina Teodoroiu”), iar pe locul 3 s-a clasat Zamfir Vasilica (A.C.S.P.D.F. „Special Friends” Brăila).

La darts, locul 1 a fost adjudecat de Constantin Emilia  (A.C.S.P.D.F. „Special Friends” Brăila), locul 2 a fost câștigat de Nicola Nicolas – Florin de la (A.C.S.P.D.F. „Special Friends”  Brăila), iar locul 3 fiind obținut de Fusu Ștefan (C.S.E.I. Brăila).

”Mulțumim tuturor participanților pentru că au onorat invitația, voluntarilor care au fost și de această dată alături de noi și Direcției Județene pentru Sport Brăila, care a facilitat  punerea la dispoziție a accesului în mod gratuit pe Baza Sportivă proprie din Parcul Monument și a asigurat materialele necesare premierii” a declarat Fănuța Leoacă, președinte Asociația Club Sportiv al Persoanelor cu Dizabilități Fizice Special Friends Brăila.

Exit mobile version