A ascuns banii furați dintr-un portofel într-un pachet de șervețele

Polițiștii brăileni au reușit să depisteze în trafic pe o femeie, la scurt timp după ce aceasta își însușise, fără nedrept, o sumă de bani dintr-un portofel uitat de o altă femeie într-un centrul comercial din Brăila.

La data de 21 august 2019, în jurul orei 18:40, polițiștii brăileni au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din orașul Ianca, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani din portofelul pe care îl uitase pe scaunul unui centru comercial din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp după producerea evenimentului, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic, pe Șoseaua Buzăului din municipiul Brăila, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din orașul Făurei.

Au fost controlați atât pasagerii, cât și vehiculul, ocazie cu care, într-un pachet de servețele umede, ce se afla în buzunarul portierei din stânga-spate al autoturismului, a fost găsită suma de 219 lei.

Din cercetări a reieșit faptul că banii ar fi fost sustrași de una dintre pasagere, în vârstă de 31 de ani, din orașul Făurei, din portofelul femeii care a reclamat furtul.

Prejudiciul a fost recuperat și înapoiat persoanei păgubite, iar pe numele persoanei bănuite polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cerectările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușire a bunului găsit.

Exit mobile version