35 de permise de conducere retinute saptamana aceasta

Polițiștii rutieri brăileni au acţionat săptămâna aceasta pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave. În urma activităților din teren, au fost constatate 352 de abateri de la legislația rutieră, au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 35 de permise de conducere auto și două certificate de înmatriculare.

În perioada 13 – 18 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

În urma activităților, au fost constatate 352 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 35 permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras două certificate de înmatriculare.

Polițiștii atenționează participanții la trafic că neadaptarea vitezei la conditiile de drum reprezinta una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere și doar respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă!

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto:

 

Exit mobile version