22 de jucători prezenți la reunirea celor de la Viitorul Ianca

Viitorul Ianca s-a reunit astăzi, și au făcut o scurtă alergare pe Aleea pietonală de pe Bulavardul Al. I. Cuza. La reunire, sub comanda lui Victor Olenic au fost prezenți 22 de jucători.

La reunire au fost prezenți și cei trei jucători care vor evolua din primăvară la Ianca: Cătălin Stănciulescu, Georgian Chihaia și Marin Iordache. Stănciulescu este jucătorul celor de la Ianca, dar care a fost împrumutat în ultimul an la Dacia Unirea Brăila. Georgian Chihaia a mai jucat în Liga a 3-a la Sportul Chiscani, iar în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru CS Făurei. Marin Iordache este un produs al juniorilor de la Dacia Unirea Brăila și a mai jucat pentru Sportul Chiscani.

Au lipsit nemotivat Bădilaș și Sava, care s-au antrenat cu Dacia Unirea Brăila fără a avea acordul clubului Viitorul Ianca.

De asemenea a fost prezent și un jucător italian, Steve Landry Somfah Bwetaha, născut pe 9 aprilie 2001. Acesta a venit în probe la Viitorul Ianca. A început fotbalul la vârsta de 6 ani la Olympia Firenze. Din 2012 până în 2015 a jucat la juniorii de la Fiorentina. Din 2015 până în 2018 a jucat la Ternana. În sezonul 2019/2020 a jucat la Ponsacco (divizia a 4-a italiană), iar în prima parte a sezonului 2021-2022 a jucat la VFL Herrenberg, în ligile inferioare din Germania.

Miercuri, 26 ianuarie, echipa din Ianca are programat un prim meci cu echipa de juniori născuți 2005-2006 de la Luceafărul Brăila, Pe 5 februarie este programat un amical, la Plopu, cu echipa de pe locul 6 din seria a III-a a Ligii a 3-a, Înainte Modelu, iar miercuri, 9 februarie, va juca un amical cu Dacia Unirea Brăila.

În perioada 11 -19 februarie, Viitorul Ianca are programat un cantonament montan la Târlungeni, unde va juca și două meciuri amicale.

Exit mobile version