CUI I-E FRICĂ DE VIRGINIA WOOLF?, joi pe scena Teatrului din Brăila

Joi, 20 februarie 2020, de la ora 19.30, la sala Mare a Teatrului Maria Filotti din Brăila, Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu prezintă spectacolul „CUI I-E FRICĂ DE VIRGINIA WOOLF?” de Edward Albee.

Regia spectacolului este semnată de Andrei și Andreea Grosu. Distribuția este formată din actorii: Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Crețu, Horia Fedorca. Durata spectacolului este de o oră și 50 de minute. Spectacolul nu este recomandat minorilor cu vârsta sub 14 ani .

„Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee este una dintre cele mai amuzante și mai tulburătoare radiografii ale mitului „familiei perfecte”. George, profesor de istorie și Martha, exuberanta sa soție și fiica șefului universității, se întorc acasă după o petrecere. Dar noaptea abia începe, iar publicul devine prizonier în casa celor doi și martorul unui șir de „jocuri și glume” în care barierele anduranței vor fi testate, iar demonii vor ieși la lumină.

Martha i-a invitat la ei acasă pe noii veniți în campusul universitar, blondul Nick și naiva lui soție, Honey. Ceea ce urmează va demonstra că nimic nu e mai irezistibil și mai terifiant decât cruzimea și că adevărul și iluzia pot spune uneori aceeași poveste.

Prețul biletelor este de 35 de lei la categoria a II-a și 40 de lei la categoria I.

Exit mobile version