10 medalii pentru sportivii de la A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila la Cupa Fit Feel de la Odorheiu Secuiesc

Sâmbătă, 20 Mai a.c., A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila a onorat invitaţia de a participa la Cupa Fit Feel de la Odorheiu Secuiesc, competiţia de tenis de masă fiind organizată de Asociaţia Sportivă Club Sirály Odorheiu Secuiesc, în colaborare cu Consiliul Județean Harghita şi Comitetul Național Paralimpic.

Echipa A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila, alcătuită din Fănuţa Leocă, Leocă Ștefan, Dragu Gheorghe, Emilia Constantin, Nicola Nicolas-Florin, Sorescu Mihai, Vasilica Zamfir, au participat pentru prima dată la acest concurs, concurând la individual, dublu feminin/masculin şi dublu mixt.

Sportivii brăileni au câştigat 10 medalii, din care 1 medalie de aur, 6 medalii de argint şi 3 medalii de bronz, concurând la clasele de dizabilitate specifice.

Rezultatele au fost:

Constantin Emilia (clasa 8) – 1 medalie de aur la dublu mixt, 1 medalie de argint la individual şi 1 medalie de bronz la dublu feminin;

Zamfir Vasilica (clasa 5) –3 medalii de argint la individual, dublu feminin  şi dublu mixt;

Nicola Nicolas – Florin (clasa 6) – 2 medalii de argint la individual şi dublu mixt, 1 medalie de bronz la dublu masculin;

Dragu Gheorghe (clasa 10) – 1 medalie de bronz la individual;

,,Mulțumim clubului Sirály împreună cu Fit.Feel Sport & Wellness Club pentru invitație și organizare.” a transmis d-na Fănuța Leocă, Preşedinta Asociației Club Sportiv al Persoanelor cu Dizabilități Fizice Special Friends Brăila.

Exit mobile version